Pajero 4WD Club of Victoria Public Forum Pajero 4WD Club of Victoria Public Forum

Go Back   Pajero 4WD Club of Victoria Public Forum > General Information > Introductions

Introductions Tell us about you and your rig.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-02-20
birdie1976 birdie1976 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Location: TR
Posts: 4
Default Hello from Turkey

Hello everyone. I have just owned a 1990 Pajero Gen 1, with a 2.6 lt engine. I am from Turkey and please be patient with my silly questions about my new Lorenzo (I have named it after Sancho Panza's donkey Lorenzo). I am here to learn as much as possible about my new offroader.

Safe drives you all.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-02-20
cruisn06's Avatar
cruisn06 cruisn06 is offline
Valued Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Perth WA
Posts: 680
Default

Welcome, enjoy your stay. there is heaps of info here.
__________________
07 Mitsubishi Pajero Shorty - Currently rolling around Africa

Insta: https://www.instagram.com/wrongturnadventure/
Website: https://wrongturn.com.au/
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-20
birdie1976 birdie1976 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Location: TR
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by cruisn06 View Post
Welcome, enjoy your stay. there is heaps of info here.
Thank you
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-20
arrow arrow is offline
Valued Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 507
Default

There is SO much information and advice available here that you have tapped into a great resource.

No matter how silly you may think a question is, do not hesitate to ask - you'll get an answer.

Enjoy being a part of the Forum.
Reply With Quote
  #5  
Old 21-04-20
birdie1976 birdie1976 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Location: TR
Posts: 4
Default

Thank you all for your intimate welcome.
Here is my first question. This weekend, i have spent my nights with sleepless moments. Where is this oil coming from? Oil pump or its sensor? What is the best cheapest way to fix? Thank you in advance.

BV9500Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reply With Quote
  #6  
Old 21-04-20
old Jack's Avatar
old Jack old Jack is online now
Administrator
 
Join Date: Jun 2011
Location: Adelaide, South Australia.
Posts: 7,823
Default

Definite the sensor and it looks like it is coming from the screw in threaded section and not the centre body of the sensor. If this is true then just remove the sensor, put a small amount of liquid pipe gasket Ao the thread and refit. Wah it all down and see if you still have a leak. The centre of the sensor could be leaking down on to the pump, it is not possible to clearly see.

OJ.
__________________
2011 PB Base White Auto, Smartbar, Cooper STMaxx LT235/85R-16,TPMS, HR TB, 3 x Bushskinz, front +40mm Dobinson , rear +50mm EHDVR Lovells, Dobinson MT struts and shockers, Peddars 5899 cone springs, Windcheater rack, GME UHF, Custom alloy drawer system inc. 30lt Engel & 2 x 30 AH LiFePo batteries + elec controls, Tailgate hi-lift/long struts, Phillips +100 LB & HB, Lightforce 20" single row driving beam LED lightbar, Scanguage II.
MM4x4 Auto Mate, Serial No 1 .
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 03:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.