Pajero 4WD Club of Victoria Public ForumPajero 4WD Club of Victoria Public Forum

Go Back   Pajero 4WD Club of Victoria Public Forum > Vehicles > Generation 4-1 Pajero

Generation 4-1 Pajero NS Model 2006 - 2009

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21-04-08
Hilli's Avatar
Hilli Hilli is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: ORANGE
Posts: 50
Default Audio Communication Error

Has anyone had this fault AUDIO COMMUNICATION ERROR it came up on the weekend took it to MM this morning and they cant look at it till next week. Radio/Cd player is working but you don't have a screen so you don't know what track or station you are on.
__________________
HILLI

2007 DID VRX AUTO F/P /ARB BAR / KING SPRINGS / X-VISION-HID SPOTI'S./18" MICKY T's
Reply With Quote
  #2  
Old 21-04-08
peterdeg's Avatar
peterdeg peterdeg is offline
Valued Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: NW Sydney
Posts: 613
Default

Cable's fallen out of the back?
__________________
Peter
2011 MN Triton GLX-R manual. Snorkel, LR tank, dual battery, polyairs, GME TX3540, TPMS, other odds'n'sods

4WD History: 2004 NP GLS DiD. 2002 Landrover Freelander Td4. 1996 Subaru DL wagon. Learnt in a 1980 F100.

Some pics here.
Reply With Quote
  #3  
Old 21-04-08
JoshF's Avatar
JoshF JoshF is offline
Valued Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Brisbane
Posts: 1,375
Send a message via MSN to JoshF
Default Isn't that when...

the wife is doing a lot of talking but your mind wanders elsewhere like the TJM shop. Then you get asked a question about the discussion which generates an Audio Communication Error followed by a reset!
Reply With Quote
  #4  
Old 27-04-08
RobboPajero RobboPajero is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 100
Default

Yep, same problem Hilli, tried to locate any loose cables, but couldn't seem to find any. Mine's just clocked up 7,000kms and it came on when the Mrs took out a CD and put another in.... Will also be contacting MM for a fix.
Reply With Quote
  #5  
Old 28-04-08
2800ITDNM 2800ITDNM is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 79
Default

Mine showed up the Audio Comms Error when near new. I pulled our the Radio, fiddled around with all the cables, found non loose, put it back together and it fired up no problems. Maybe just poorly assembled?? Good as new now a year later.
__________________
NM GL Diesel (Tourer)
NS Pajero (Tar Baby)
Reply With Quote
  #6  
Old 28-04-08
Hilli's Avatar
Hilli Hilli is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: ORANGE
Posts: 50
Default

Just got it back they could not find a fault, Re-set computer and now is fine.
__________________
HILLI

2007 DID VRX AUTO F/P /ARB BAR / KING SPRINGS / X-VISION-HID SPOTI'S./18" MICKY T's
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Interlude vBulletin style by vBcustomized.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.